Помощ
  

Спрей за коса за обем със силна фиксация Diamond - C:ehko

24.00
Информация за продавача:
  • Тегло: 0.45 кг.
  • Състояние: Нов
  • Наличност: В наличност
Продукт №26024, в продажба от 17 July, 2013

Спрей за коса за обем със силна фиксация Diamond - C:ehko

Спреят за обем съдържа нови висококачествени съставки, които гарантират първокласен обем за дълго време. Косата остава еластична, без да се слепва.

Специалните вещества обвиват косата и я защитават и укрепват нейната структура. Висококачественият пантенол осигурява необходимата за косата хидратация, прави я лека за разресване, мека и тя придобива копринен блясък. Ph - неутрално.

Начин на употреба: Спреят се нанася върху измита, подсушена с кърпа коса. След това я срешете и направете Вашата прическа.

Опаковка от 300 мл. Производител: C:ehko, Германия

Все още няма мнения от купувачи на Спрей за коса за обем със силна фиксация Diamond - C:ehko

www.plamboy.com има следните цени за доставка: София - около 3,50 лв., за страната - около 4,50 лв., до офис на куриер Спиди или Еконт - около 4,00 лв.  (точната цена е обвързата със сумата за наложен платеж)

Всички покупки се изпращат от днес за утре. Задължително се свързваме с Вас за уточнение за деня на доставка и потвърждаване на покупката. Плащането се извършва в момента на доставка.

www.plamboy.com е онлайн магазин за козметика от 2008 г. Отговаряме на всички законови изисквания за търговия от разстояние.