Помощ
  

Боя за вежди и мигли - C:ehko

20.00
Информация за продавача:
  • Номер на продукт: [1:51:09 PM] Plamboy: iframe width=525 height=801 src=//e.issuu.com/embed.html#3554059/4764542 frameborder=0 allowfullscreen/iframe
  • Тегло: 0.3 кг.
  • Състояние: Нов
  • Наличност: В наличност
Продукт №28680, в продажба от 04 September, 2013

Боя за вежди и мигли - C:ehko

Великолепен и изразителен цвят издържащ до 8 седмици. Разработен на основа на особено меки и щадящи рецепти. Предлагат се следните цветови нюанси:

  • черна
  • синьо-черна
  • кафява
  • светло-кафява
  • графит

Моля, при закупуване на продукта, отбележете в падащото меню цвета, който желаете да закупите. Боята е окомплектована с оксидант.

Начин на употреба:

1. С боята за вежди и мигли трябва да се съблюдават и спазват определени мерки за сигурност. Обезателно трябва да се проведе за 24 часа тест за чувствителност на кожата към боядисване. Преди началото на боядисване, почистете веждите и миглите от остатъци от спирали и моливи. На участъка от кожата около очите нанесете предпазен крем или вазелин. Поставете предпазни хартиени листчета. Листчетата трябва да са плътно прилепнали и близо до миглите.

2. Приготвяне на сместа - 2-3 гр. от боята се смесва с 6 до 8 капки от c:ehko пероксан в неметална купа за боядисване, до получаване на еднородна кремообразна смес. За боядисване на мигли се препоръчва използването на пероксан от 1,9% до максимум 3%

3. Боядисване - Готовата смес се нанася внимателно с четка на веждите и миглите по посока на техния растеж, като очите на клиента трябва задължително да бъдат затворени.

4. Време на действие - Времето на действие е максимум 10 минути в зависимост от желаната интензивност на цвета. 

5. Заключителна обработка - След изтичане времето на въздействие внимателно почистете боята с помощта на памучен тампон. За пълното отстраняване на всички остатъци от боя измийте обилно с вода.

Опаковка от 1 бр. Производител: C:ehko, Германия

Все още няма мнения от купувачи на Боя за вежди и мигли - C:ehko

www.plamboy.com има следните цени за доставка: София - около 3,50 лв., за страната - около 4,50 лв., до офис на куриер Спиди или Еконт - около 4,00 лв.  (точната цена е обвързата със сумата за наложен платеж)

Всички покупки се изпращат от днес за утре. Задължително се свързваме с Вас за уточнение за деня на доставка и потвърждаване на покупката. Плащането се извършва в момента на доставка.

www.plamboy.com е онлайн магазин за козметика от 2008 г. Отговаряме на всички законови изисквания за търговия от разстояние.